Skip links

Weboldalkészítés rövid határidővel

Szeretnél egy modern, könnyen kezelhető, wordpress weboldalt, ami tökéletesen tükrözi vállalkozásod értékeit és növeli a látogatottságot? Weboldalkészítés szolgáltatásom pontosan ezt kínálja neked.

Mit tartalmaz nálam a weboldalkészítés?

Velem dolgozva egy professzionálisan megtervezett, SEO-barát WordPress weboldal tulajdonosa lehetsz, amely tökéletesen tükrözi vállalkozásod egyedi értékeit. De lássuk mit is kínálok a weboldalkészítés szolgáltatásommal:

Vállalkozásod egyedi arculatát figyelembe véve alkotom meg weboldaladat, amely nem csak vonzó, hanem funkcionális is. Minden részletet gondosan tervezek, hogy kiemelje céged különlegességét.

Az oldalak számát tekintve nincs korlátozás. Bármennyi oldalt igényelsz, legyen az főoldal, bemutatkozó oldal, szolgáltatások, blog vagy kapcsolat oldal, minden szükséges tartalmat felépítek, hogy átfogó képet nyújthass vállalkozásodról látogatóidnak.

Minden weboldalt a legújabb SEO irányelvek alapján készítek el. Ez magában foglalja a weboldal struktúrájának kialakítását, a gyors oldalbetöltést és a mobilbarát kialakítást, amelyek elősegítik a jobb helyezéseket a keresők találati listáin.

A weboldalak teljesen reszponzívak, így minden eszközön, legyen az mobil, tablet vagy asztali számítógép, kifogástalanul jelennek meg. Ez javítja a felhasználói élményt és növeli az elköteleződést.

A biztonságra kiemelt figyelmet kap az oldaladnál. Weboldalad erős biztonsági beállításokkal látom el, beleértve az SSL tanúsítványt beállítását is, hogy látogatóid biztonságban érezhessék magukat.

A gyors weboldal elengedhetetlen a felhasználói elégedettség és a jobb keresőmotoros helyezések érdekében. Az általam készített oldalak optimalizálva vannak a gyors betöltési idő érdekében, így csökkentve a visszafordulási arányt.

Segítek a tartalom megtervezésében és optimalizálásában, hogy weboldalad informatív és értékes legyen látogatóid számára. 

Nemcsak a weboldalad elkészítésében számíthatsz rám, hanem a későbbi támogatásban és karbantartásban is. Mindig rendelkezésedre állok, hogy weboldalad naprakész és hibamentes maradjon.

weboldalkészítés

Hogyan tudod megrendelni weboldalkészítés szolgáltatásomat?

A weboldalkészítés szolgáltatásom megrendelése egyszerű és gyors folyamat. Kövesd az alábbi lépéseket, hogy minél előbb el tudd indítani vállalkozásod weboldalát:

Kapcsolat

Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével vagy közvetlenül e-mailben vagy telefonon. Írd le röviden az igényeidet és elképzeléseidet, hogy egy átfogó képet kaphassak a projektedről.

Konzultáció és igényfelmérés

Egy ingyenes online konzultáció keretében átbeszéljük az elképzeléseidet és céljaidat. Megvitatjuk a weboldal funkcióit, designt és minden egyéb részletet, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen vállalkozásodhoz.

weboldalkészítés

Árajánlat készítése és elfogadása

A konzultáció után egy részletes árajánlatot készítek, amely tartalmazza a projekt költségeit és időbeli ütemezését. Az ajánlat minden szükséges elemet magában foglal, hogy ne érjenek meglepetések. Miután elfogadtad az árajánlatot, hivatalosan is megkezdjük a közös munkát egy szerződés aláírásával. Ez biztosítja mindkét fél számára a projekt biztonságos és átlátható lebonyolítását.

Tervezés és fejlesztés

A szerződés aláírása után megkezdődik a weboldal tervezési és fejlesztési fázisa. Rendszeres frissítésekkel és visszajelzésekkel biztosítom, hogy minden a terv szerint haladjon és megfeleljen az elvárásaidnak. Amikor a weboldal elkészül, bemutatom neked a végleges verziót. Ekkor lehetőség van bármilyen utolsó módosításra és tesztelésre, hogy biztosan minden tökéletesen működjön.

Itt kerül egy kicsit rád is a sor a munkában 👉

Ha már elkészült az új weboldalad, akkor szükséged lesz egy domain névre és egy hoszting szolgáltatóra. Tapasztalataim szerint ennek a vásárlását a legjobb, ha az ügyfél vagyis Te végzed. A te nevedre lesz regisztrálva a domain és a hoszting csomag is, és így könnyebb lesz mindenkinek. Ezeknek a beállításában segítek, viszont a megrendelést neked kell csinálni.

Induljon a weboldal 🚀

A domain megvásárlása és beállítása után eljött az ideje, hogy a kész weboldalad átkerüljön a saját domainedre. Emellett integrálok néhány ingyenes, hasznos szolgáltatást, amelyek támogatják weboldalad működését és biztonságát. Az alábbi szolgáltatásokat biztosítom:

ingyen weboldal indítás és beállítás

Milyen weboldalakat készítek?

Az alábbiakban bemutatok néhány korábbi projektet, amelyek különböző vállalkozások számára készültek. Ezek a példák jól szemléltetik a munkám sokféleségét és minőségét.

Weboldalkészítés árajánlat

Töltsd ki az alábbi űrlapot és írd meg nekem, hogy milyen weboldalt szeretnél készíttetni, minél több mindent írsz róla , annál jobb! Készítsük el együtt új weboldalad!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nyilatkozat
Az üzenet elküldésével megerősíted, hogy megismerted és elfogadod az Adatvédelmi feltételeket és hozzájárulsz, hogy az általad megadott e-mail címen vagy telefonszámon megkeresselek szolgáltatásaimmal kapcsolatban.

Gyakori kérdések a weboldal készítéssel kapcsolatban

Megpróbáltam összeszedni a leggyakoribb kérdéseket, amik felmerülhetnek az weboldal készítés szolgáltatásommal kapcsolatban. Remélem hasznos lesz, de ha lenne még más kérdésetek, keressetek elérhetőségeim egyikén.

A weboldal készítése általában 2 héten belül elkészül, a terjedelme és a megrendelővel való kommunikáció függvényében.

A projekt során emailen vagy telefonon egyeztetünk, hogy biztosítsam az igényeidnek megfelelő weboldal elkészítését és a gyors kommunikációt.

Igen, egyéni vállalkozóként minden szolgáltatás megrendelése után hivatalos számlát állítok ki, amely részletezi a megrendelésedet és a kapcsolódó költségeket.

Jelenleg banki átutalást és bankkártyás fizetést (Barion)  fogadok el fizetési módként. A megrendelési folyamat során minden szükséges információt, beleértve a bankszámlaszámot és a fizetési határidőket, részletesen megadok, hogy a fizetési folyamat gördülékeny és egyszerű legyen számodra.

Az általam készített weboldalak mindegyike egyedi, személyre szabott designnal rendelkezik, amely teljes mértékben tükrözi vállalkozásod arculatát és igényeit. Az ajánlat egy WordPress alapú weboldalt tartalmaz, beleértve olyan alapoldalakat, mint a kezdőlap, rólunk, szolgáltatások, blog és kapcsolat. Minden weboldal reszponzív, tehát tökéletesen megjelenik asztali számítógépeken, tableteken és mobiltelefonokon egyaránt. Emellett SEO-barát struktúrára épül, biztosítva, hogy weboldalad jobb helyezést érjen el a keresők találati listájában.

A domain regisztrálása egyszerű folyamat. Számos domain regisztrátor cég kínál domain név regisztrációt az interneten keresztül. Látogass el egy megbízható domain regisztrátor weboldalára, keress rá a kívánt domain névre, és kövesd a regisztrációs folyamat lépéseit. Amennyiben segítségre van szükséged, szívesen állok rendelkezésedre tanácsokkal.

Igen, számos megbízható szolgáltató kínál domain és hoszting szolgáltatásokat. Ajánlom, hogy nézz szét akár külföldi oldalakon a GoDaddy-nél, a Bluehost-nál vagy a SiteGround-nál vagy magyar oldalaknál a Rackhost, Tárhely eu, Magyar Hosting. Ezek a cégek különböző csomagokat kínálnak, amelyek megfelelhetnek a különböző méretű és igényű weboldalaknak. Szívesen segítek kiválasztani a neked legmegfelelőbb szolgáltatást.