Skip links

SEO

Teljes körű havidíjas SEO szolgáltatás, amely magában foglalja az összes SEO szolgáltatásomat, hogy javítsuk online láthatóságod és növeljük oldalad forgalmát.

Leírás

A teljes körű SEO csomagom a weboldal keresőoptimalizálásának minden szükséges elemét tartalmazza. Átfogó SEO stratégiát dolgozok ki, hogy javítsam weboldalad rangsorolását a keresőkben, növeljem online láthatóságát oldaladnak és segítsek, hogy oldalad megtalálják az ügyfeleid.

Mit tartalmaz SEO szolgáltatásom?

Kulcsszó Kutatás

Alapos kulcsszó kutatást végezek, hogy megtaláljuk azokat a kifejezéseket, amelyek a legjobban illeszkednek az üzletedhez és céljaihoz.

Tartalom Optimalizálás

Optimalizálom weboldalad tartalmát a kulcsszavak és a felhasználói élmény javítása érdekében.

Linképítés

Minőségi linkeket építek az oldaladra, hogy javítsam weboldalad autoritását és rangsorolását a keresőkben.

Helyi SEO

Optimalizálom weboldalad a helyi keresésekhez, hogy könnyebben megtaláljanak a közeli ügyfelek.

Mobil Optimalizálás

A mobil keresések növekedése miatt elengedhetetlen, hogy weboldalad mobilbarát legyen. A csomag tartalmazza weboldalad mobilra optimalizálását, biztosítva, hogy gyorsan töltődjön be és hibátlanul működjön minden eszközön.

Schema Markup

A Schema Markup segít a keresőmotoroknak megérteni weboldalad tartalmát. Az általam hozzáadott strukturált adatok javítják az oldalad megjelenését a keresési eredményekben, ami növelheti a click-through rate-et.

Képoptimalizálás

A képek gyakran felelősek egy oldal lassú betöltődéséért. Optimalizálom weboldalad képeit, hogy gyorsan betöltődjenek anélkül, hogy veszítenének minőségükből.

Felhasználói Élmény (UX) Javítás

A jó UX nem csak a felhasználók számára fontos, hanem a keresőmotorok számára is. Folyamatosan monitorozom és javítom a felhasználói élményt weboldaladon, csökkentve az elutasítási arányt és növelve az oldalon töltött időt.

Social Media Integráció

A közösségi média jelzések, mint a lájkok, megosztások és hozzászólások, segítenek növelni weboldalad hitelességét a keresőmotorok szemében. Segítek integrálni és optimalizálni az oldalad közösségi média platformokon való jelenlétét.

SSL Tanúsítvány és Biztonság

A biztonságos weboldalakat a keresőmotorok előnyben részesítik. Ha még nincs SSL tanúsítványod, segítek beállítani és optimalizálni, hogy weboldalad biztonságos és megbízható legyen az ügyfelek és a keresőmotorok számára egyaránt.

Visszajelzés és Javaslatok

Rendszeres visszajelzést nyújtok a weboldalad teljesítményéről, és javaslatokat teszek további optimalizálásra. A SEO egy folyamatos folyamat, és mindig vannak lehetőségek a fejlődésre.

Tartalom és Blog

Ha nincs blogod, javaslom annak létrehozását, és segítek a SEO-barát tartalom készítésében. Ezen kívül tanácsokat és útmutatásokat is kínálok a hatékony blogírás és tartalommarketing terén.

Összességében az általam kínált teljes körű SEO csomag biztosítja, hogy weboldalad minden fronton versenyképes legyen. Támogatom ügyfeleimet minden lépésben, hogy online sikerük maximalizálódjon.

Ezen kívül a csomag magában foglalja a weboldal sebességének optimalizálását a jobb felhasználói élmény és a keresőmotorok rangsorolása érdekében. Havi analitikai riportokat készítek, hogy nyomon tudd követni weboldalad teljesítményét és fejlődését.

További Információ

A fent említett teljes körű SEO csomag egy havidíjas szolgáltatásként érhető el. Fontos megjegyezni, hogy a minimum vállalási idő ezen szolgáltatás esetében 1 év. Az egy éves elköteleződés biztosítja, hogy hosszú távú és fenntartható SEO stratégiát dolgozhassunk ki weboldaladra, ami segít az online jelenlét és rangsorolás javításához. A havi szolgáltatás pedig lehetővé teszi számomra, hogy folyamatosan monitorozzam és finomítsam a stratégiát a legjobb eredmények elérése érdekében. Válaszd ezt a csomagot a folyamatos fejlődés és a hosszú távú siker érdekében.

Értékelések

Még nem értékelték ezt a szolgáltatásomat, legyél te az első :)

Értékeld elsőként a "SEO" szolgáltatásomat