Skip links

Technikai SEO

Technikai SEO szolgáltatásom segít optimalizálni weboldalad technikai aspektusait a keresők számára, javítva ezzel a oldalad rangsorolását és a felhasználói élményt.

Leírás

A Technikai SEO létfontosságú a weboldal keresőmotorokban való teljesítményének javítása érdekében. A weboldalad technikai optimalizálása érdekében, az alábbiakban tudok segíteni:

Mit tartalmaz a Technikai SEO szolgáltatásom?

Weboldal sebesség optimalizálása

Felgyorsítom weboldalad betöltési idejét a látogatói elégedettség és a jobb keresőmotor rangsorolás érdekében.

Mobil reszponzivitás

Biztosítom, hogy weboldalad jól működik minden eszközön, beleértve a mobiltelefonokat és táblagépeket is.

URL struktúra és navigáció

Optimalizálom URL struktúráját és navigációs menüjét weboldaladnak a jobb felhasználói élmény eléréséhez.

Kód optimalizálása

Lecsökkentem és optimalizálom weboldalad kódját a gyorsabb betöltési idő és a jobb rangsorolás érdekében.

Schema markup és meta adatok

Implementálom és optimalizálom a schema markup-ot és meta adatokat, hogy érthetőbbek legyenek a keresők számára.

SSL/TLS Tanúsítvány Telepítése és Konfigurálása

A biztonságos kapcsolatok létfontosságúak a felhasználók adatainak védelme és a keresőmotorok bizalmának növelése érdekében. Segítek az SSL/TLS tanúsítvány telepítésében és konfigurálásában, hogy weboldalad biztonságos kapcsolatot biztosítson a látogatók számára.

Hibaoldalak és Átirányítások Kezelése

Ellenőrzöm és javítom az összes 404-es hibaoldalt, valamint gondoskodom arról, hogy a 301-es átirányítások helyesen és logikusan legyenek beállítva, hogy a felhasználók és a keresőrobotok egyaránt könnyen navigálhassanak.

Képoptimalizálás

A képek gyakran nagy méretűek és jelentősen lassíthatják a weboldal betöltődési idejét. A képek tömörítésével és lazy loading és egyéb módszerek implementálásával növelhető a weboldal teljesítménye.

Robotok és Indexelési Beállítások

Optimalizálom a robots.txt fájlt és az indexelési beállításokat, hogy biztosítsam az oldal tartalmának megfelelő indexelését és a keresőrobotok számára való hozzáférést.

Strukturált Adat Tesztelése és Javítása

A Google strukturált adat tesztelő eszközét használva és más hasonló eszközökkel megnézem, hogy a schema markup és egyéb strukturált adatok helyesen vannak implementálva és nincsenek-e hibák.

Miért kell neked a Technikai SEO szolgáltatásom?

A Technikai SEO szolgáltatásom lehetővé teszi, hogy maximalizáld weboldalad keresőmotorokban való teljesítményét, javítja a felhasználói élményt és növeli online láthatóságod. A keresőmotorok, mint a Google, előnyben részesítik azokat a weboldalakat, amelyek gyorsan betöltenek és jól működnek a különböző eszközökön, ezért a Technikai SEO kulcsfontosságú a sikeres online jelenlét szempontjából.

Értékelések

Még nem értékelték ezt a szolgáltatásomat, legyél te az első :)

Értékeld elsőként a "Technikai SEO" szolgáltatásomat