Skip links

SEO Audit

SEO audit szolgáltatásom részletes áttekintést ad weboldalad jelenlegi állapotáról, valamit javaslatokat teszek az oldal optimalizálására.

Leírás

Minden weboldal sikerének alapja egy alapos és részletes SEO audit. Egy jó SEO stratégia kialakítása előtt fontos megérteni weboldalad jelenlegi helyzetét és az általam készített SEO audit pont ebben nyújt segítséget.

Miért fontos a SEO Audit?

Az online térben való verseny növekedésével az alapos SEO elemzés nem csupán ajánlott, hanem elengedhetetlen. A SEO audit nem csak a problémákat tártja fel, hanem lehetőséget ad az erősségek kiaknázására és a gyengeségek orvoslására.

Mit tartalmaz a SEO Audit szolgáltatásom?

Technikai elemzés

Minden részletre kiterjedő technikai elemzést végezve felmérem, hogyan teljesít weboldalad. Megnézem a kód struktúráját, betöltődési sebességét, vagy,  hogy mennyire mobilbarát az oldalad és más létfontosságú tényezőket, melyek közvetlenül befolyásolják a SEO teljesítményét.

Kulcsszó Elemzés

A hatékony SEO kulcsszavakon alapul. Elemzem az oldaladon használt kulcsszavakat, azok relevanciáját és hogyan rangsorolnak a keresőmotorokban.

Tartalom audit

A keresőmotorok is előnyben részesítik a minőségi, jól optimalizált tartalmakat. Elemzem a tartalmi struktúrát, a relevanciát és az egyediséget.

Hivatkozás Elemzés

Az épített és természetes linkek minősége fontos a jó SEO rangsoroláshoz. Az audit során elemzem a bejövő és kimenő linkeket, valamint azok minőségét és relevanciáját.

Robotok és Indexelhetőség

Ellenőrzöm a robots.txt fájlt és a meta robots címkéket, hogy meggyőződjünk róla, hogy a keresőrobotok szabadon tudják-e indexelni az oldalt, és nincsenek-e blockolva fontos aloldalak.

Kanonikális URL-ek

Az ismétlődő tartalom káros lehet a SEO szempontjából. Ellenőrzöm, hogy a kanonikális címkék helyesen vannak-e beállítva, elkerülve a duplikált tartalmi problémákat.

301 Átirányítások és Hibakódok

Az elavult vagy eltávolított linkek negatív hatással lehetnek a SEO-ra. Megvizsgálom a 404-es hibakódokat és ellenőrzöm, hogy a 301-es átirányítások helyesen vannak-e konfigurálva.

Oldaltérkép (Sitemap) Értékelés

Ellenőrzöm, hogy létezik-e sitemap.xml az oldalon, és hogy az összes fontos aloldal szerepel-e benne, valamint hogy a sitemap be van-e jegyezve a Google Search Console-ba.

Meta Címkék és Leírások

A meta címek és leírások optimalizálása kritikus a jó kattintási arány érdekében. Ellenőrzöm, hogy a meta adatok relevánsak, egyediek és megfelelő hosszúságúak-e.

H-Tagek Használata

A fejlécek struktúrájának ellenőrzése a tartalom hierarchiájának jobb értelmezése és az oldal témájának kiemelése érdekében.

Oldalbetöltési Sebesség

A weboldal betöltési sebességének mérése, javaslatok a betöltési idő csökkentésére és a felhasználói élmény javítására.

Strukturált Adatok és Schema Markup

Ellenőrzöm, hogy az oldal tartalmazza-e a megfelelő strukturált adatokat, amelyek segítenek a keresőmotoroknak jobban megérteni az oldal tartalmát.

Külső és Belső Linkprofil

A linkek minőségének és kvantitásának elemzése, beleértve az esetlegesen káros vagy alacsony minőségű linkeket is.

SEO Audit Riport

Az elkészített SEO audit riport a fent említett elemzéseket részletesen tartalmazza, és konkrét ajánlásokat ad az optimalizáláshoz. A riport célja, hogy egyértelmű, lépésről lépésre követhető útmutatást nyújtson a weboldal teljesítményének javításához.

Értékelések

Még nem értékelték ezt a szolgáltatásomat, legyél te az első :)

Értékeld elsőként a "SEO Audit" szolgáltatásomat