Skip links
seo szakértő

Velem fogsz dolgozni

SEO szakértő Neked

Úgy hiszem, minden vállalkozás megérdemli, hogy felfedezzék és megtalálják az online térben. Pontosan ezért hoztam létre a BPSEO-t, hogy segítsek a vállalkozásoknak a digitális térben való növekedésben.

tapasztalt seo szakértő
Rólam

20 éve az IT szektorban, 4 éve SEO szakértő

IT Tapasztalat

Több mint 20 éve dolgozok az IT szektorban, ahol kiválóan megismerkedtem a szerver parkok üzemeltetésével, adatbázis-tervezéssel és üzemeltetéssel, rendszerarchitektúrával, fejlesztéssel és projektmenedzsmenttel. Ezt a széleskörű tapasztalatomat felhasználva kezdtem el elmerülni a digitális marketing világában.

A SEO

Az elmúlt 4 évben kezdtem el intenzíven foglalkozni a keresőoptimalizálással (SEO) és weboldalkészítéssel. Azóta folyamatosan követem azok fejlődését, azokhoz igazítva és finomítva stratégiáimat. Ezen az új területen is több sikeres projekt áll mögöttem.

Szolgáltatásaim

Hogyan segíthet Neked egy SEO Szakértő?

Az online térben nem elég csupán jelen lenni, hanem a megfelelő pozíció is kulcsfontosságú a versenytársakkal szemben. Hosszú évek tapasztalatával és szaktudásommal készen állok, hogy az alábbi területeken támogassam vállalkozásodat a kiemelkedő eredmények elérésében.

Kiértékelem webhelyed jelenlegi SEO teljesítményét, azonosítom a hiányosságokat és javaslatokat teszek a megoldásukra.

SEO Audit

Nagyvállalati eszközökkel és szaktudásommal felfedezem a célcsoportod számára releváns kulcsszavakat.

Onpage SEO

Olyan egyedi tartalomstratégiát dolgozok ki, mely nem csak a keresőknek fog tetszeni, hanem felkelti látogatóid érdeklődését is.

Onpage SEO

A minőség a lényeg, nem pedig a mennyiség. Olyan linkeket építek az oldaladra, melyek releváns és nagy forgalmú oldalakról jönnek.

Offpage SEO

A helyi közönséget célzó vállalkozások számára stratégiákat kínálok a helyi keresési eredmények maximalizálására.

Elkészítem vadonat új weboldalad vagy webáruházadat, hogy egy gyors, profi és felhasználóbarát weboldal várja látogatóidat.

Technikai SEO

Weboldalkészítés

Webáruház készítés

A helyi közönséget célzó vállalkozások számára stratégiákat kínálok a helyi keresési eredmények és könyvtárak uralására.

Együttműködés

Dolgozz együtt egy SEO szakértővel

A keresőoptimalizálásban a siker nem csupán a megfelelő stratégiáról és eszközökről szól, hanem arról is, hogy milyen emberrel dolgozol együtt. Engedd meg, hogy bemutassak néhány érvet, amiért érdemes lehet velem együttműködni.

Megbízható Eredmények

Az évek alatt különböző iparágakból származó vállalkozásokkal és ügyfelekkel dolgoztam, és módszereim következetesen eredményeztek jobb rangsorolást, nagyobb forgalmat és pozitív ROI-t.

Kommunikáció és Átláthatóság

Számomra a SEO nem csak a technikai dolgokról, hanem kapcsolatokról is szól. Elkötelezett vagyok amellett, hogy ügyfeleimet rendszeresen tájékoztassam, részletes jelentésekkel és teljes átláthatósággal a projektek teljes hossza alatt.

Legújabb technikák

Mivel a digitális tér gyorsan változik, ezért ennek tudatában folyamatosan képzem magam és frissítem módszereimet, hogy mindig a legújabb trendeknek megfelelően tudjak segíteni.

Szükséged van egy SEO szakértő segítségére?